Od početka septembra BabyMed kolekcija dečije kozmetike dostupna i kupcima u Belorusiji

A kako je sve počelo? Priča se dešava na crnogorskom primorju, u Budvi, gde u jednu kliniku dolazi gospođa koja priča ruski, sa ćerkom koja ima problem sa atopijskim dermatitisom. Nailazi na doktora koji već ima pozitivna iskustva sa BabyMed-om i posle njene konstatacije da je probala sve moguće do čega je mogla doći, dobija preporuku doktora da proba BabyMed. Ispostavilo se da je gospođa ćerka vlasnika jednog od najvećih beloruskih distributera i posle uspeha u primeni BabyMed-a obratili su nam se sa molbom da budu naši uvoznici i distributeri za Belorusiju. Saradnja počela i prodaja u Belorusiji kreće sledeće nedelje.

Nema bolje preporuke od pozitivnih iskustava.

Obavezno pročitajte

Sve informacije i saveti na ovom sajtu služe isključivo u edukativne svrhe. Sadržaj web portala nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.
Ukoliko brinete za svoje i zdravlje svoje bebe, preporučujemo Vam da se obavezno konsultujte sa svojim lekarom.

Disclaimer

Materijal koji je preuzet s interneta smatra se javno dostupnim, ukoliko nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi s autorskim pravima na određeni materijal, povreda autorskih prava je učinjena nenamerno. Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.

Top
Tehnologija kolačića pomaže nam da Vam pružimo najbolje moguće iskustvo kada posetite ovaj sajt. Molimo Vas da nas obavestite ako želite da prihvatite kolačiće. Saznajte više More details…